Ενοικίαση εξοπλισμού εκδηλώσεων - Λάρισα - Μπολορίζος

Ενοικίαση εξοπλισμού εκδηλώσεων - Λάρισα - Μπολορίζος

Η εταιρία «ΜΠΟΛΟΡΙΖΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ» αναλαμβάνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων με την πλήρη κάλυψη του εξοπλισμού αυτών.  

Αναλαμβάνει από την πιο μικρή λεπτομέρεια όπως είναι ένα διακοσμητικό μέχρι το στήσιμο εξέδρων.

Για οποιαδήποτε εκδήλωση που εσείς επιθυμείτε να κάνετε, όπως γάμοι, βαπτίσεις, παρουσιάσεις, δεξιώσεις, γιορτές, πάρτι, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα, φεστιβάλ και συναυλίες, συνέδρια και διάφορα άλλα events, η  εταιρεία μπορεί να σας τα ετοιμάσει όλα κάνοντας τις πιο όμορφες στιγμές σας, αληθινά αξέχαστες!Η εταιρεία καλύπτει τα εξής: τραπέζια, ροτόντες, καρέκλες, σκαμπό, τραπεζομάντιλα, πιάτα, πιατέλες, σαλατιέρες, μαχαιροπίρουνα, ποτήρια, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό σε τέντες εξωτερικού χώρου, πίστες χορού και εξέδρες εκδηλώσεων.

Η υψηλά ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις οικονομικές τιμές θα σας ικανοποιήσουν σε απόλυτο βαθμό, όπως είναι άλλωστε και ο στόχος των διοργανωτών, καθώς αυτό που κάνουν το κάνουν με αγάπη.Η δυνατότητα εξυπηρέτησης  παρέχεται σε όλη τη Θεσσαλία,  Ήπειρο, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια και Μακεδονία.

 

Επικοινωνία:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24440 73221
6977676875, 6944627180