Η γιορτή του καλού φαγητού δρόμου σε εξέλιξη στη Λάρισα

Η γιορτή του καλού φαγητού δρόμου σε εξέλιξη στη Λάρισα

Με γεύσεις, αρώματα, εκπλήξεις και αναπάντεχες ιδέες άνοιξε χθες το απόγευμα τις πύλες του στη Λάρισα το 1ο Street Food Festival στον αύλειο χώρο του Μύλου του Παππά.

Η ανταπόκριση του λαρισαϊκού κοινού ήταν μεγάλη, και στόχος των διοργανωτών είναι να μυήσουν τους επισκέπτες στην κουλτούρα του φαγητού δρόμου. Πρόκειται για μια «γιορτή φαγητού», που έχει κατακτήσει τις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις και έχει μετατραπεί στο απόλυτο γαστρονομικό trend στη χώρα και τώρα και στη Λάρισα. Επιχειρήσεις της πόλης παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις εντυπωσιάζοντας το κοινό, που πέρα από το ότι είχε την ευκαιρία να δει και να γευτεί εκλεκτές γεύσεις, διασκέδασε με μουσική και χάπενιγκ για τα παιδιά.

Το Larissa Street Food Festival φέρνει κοινό όλων των ηλικιών κοντά, μεταμορφώνει τον πολυχώρο του Μύλου του Παππά και ταξιδεύει τους επισκέπτες με ήχους , αρώματα και γεύσεις. Από τροπικές προτάσεις και κλασικές γεύσεις, ντόπιο φαγητό που αγαπάμε, αλλά και γλυκά, καφέδες και κοκτέιλ ή δροσερές μπίρες…

Το Larissa Street Food Festival θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία στους κατοίκους της πόλης και τους επισκέπτες με αλμυρές και γλυκές γεύσεις, ethnic κουζίνες, παραδοσιακά φαγητά του τόπου μας, αλλά και γεύσεις από άλλα μέρη της Ελλάδας, ικανές να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Το φεστιβάλ διοργανώνει η Soulfood Thessaloniki με την τοπική Unexplored Land, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λάρισας.

Πηγή
www.eleftheria.gr