Περιπετειώδης καταδίωξη και σύλληψη 24χρονου χθες στη Λάρισα

Περιπετειώδης καταδίωξη και σύλληψη 24χρονου χθες στη Λάρισα

Η κινηματογραφική αστυνομική καταδίωξη ενός 24χρονου χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, ο οποίος κινούνταν με επικίνδυνους ελιγμους, έχοντας μάλιστα μέσα στο ΙΧ του και τη γυναίκα του και το παιδί του προκάλεσε μεγάλη αναστατωση στην πόλη.

Όπως αποδείχτηκε μετά την περιπετειώδη σύλληψη του υπάρχει «πλούσια» δράση του 24χρονου, η οποία περιλαμβάνεται στην παρακάτω ανακοίνωση της της Αστυνομίας.

Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

«Συνελήφθησαν χθες (11-02-2020) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο άτομα, ηλικίας 24 και 60 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής, της απείθειας, της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών και της παράβασης του Κώδικά Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στη Λάρισα ο 24χρονος αφαίρεσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε, ενώ όταν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν το αφαιρεθέν όχημα, ο 24χρονος προκειμένου να αποφύγει τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, δεν σταμάτησε και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση του οχήματος σε πεζοδρόμιο και την ακινητοποίησή του, τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού και την πρόκληση υλικών ζημιών στο όχημα.

Κατά τη σύλληψη του 24χρονου διαπιστώθηκε ότι στο όχημα επέβαιναν και μέλη της οικογένειάς του – σύζυγος και τέκνα και ότι ο 24χρονος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Πηγή
www.thessaliatv.gr